• Harmonieorkest Dieren Muziek 3
  • Dho Dieren Harmonie Orkest Muziek Leren Maken Spelen Optreden
  • Harmonieorkest Dieren Muziek 2
  • Dho Dieren Dikkens Festival
  • Dho Dieren Harmonie Orkest Muziek Leren Maken Spelen

 

 

Geert Jan DijkermanGeert Jan Dijkerman

zette (letterlijk) zijn eerste stappen in het muziekleven toen hij als 5-jarige jongen met zijn trommeltje achter harmonie Sursum Corda in Vorden aan marcheerde. Hoewel zijn grote zus (die bij de majorettes liep) dit minder geslaagd vond, getuigde het toch van een vooruitziende blik.
Na namelijk eerst Technische Natuurkunde te hebben gestudeerd aan de Universiteit Twente, koos Geert Jan toch voor de muziek en studeerde in 2011 af als Klassiek Slagwerker aan het ArtEZ-conservatorium te Arnhem.


Tijdens deze studie begon hij ook met de Bacheloropleiding voor Harmonie/Fanfare-directie, die hij in 2013 succesvol afrondde met een eindexamenconcert waaraan het Studenten Harmonie Orkest Twente medewerking verleende.

Gezamenlijk op een hoger peil.Geert Jan dijkerman

Naast een tweetal andere orkesten in Arnhem en Warnsveld is Geert Jan sinds januari 2016 als dirigent verbonden aan Dierens Harmonie Orkest in zijn eigen woonplaats:“Elk concert gezamenlijk op een hoger peil komen, met een goede sfeer tijdens de repetities. Creatief kunnen en mogen zijn in het uitzoeken van repertoire.

Goede noten uit onze geschiedenis van de blaasmuziek combineren met moderne crossovers of spelen op ongebruikelijke podia: Dat is waar ik van houd.” 

Repeteren

Leerorkest
Donderdagavond van 19:00 uur tot 19:45 uur.

Harmonieorkest
Donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Locatie
Multifunctioneel Centrum De Oase

 

Zelf meespelen, dat kan op verschillende niveau's.

dho dieren flowdiagram

Sponsor ons

Volg ons op Facebook

facebook logo